להפוך את האתר של החברה לאפליקציה

אל תישארו מאחור

הפיכת אתר לאפליקציה הינה טרנד חדש. בעזרת אופטימיזציה של יחס המרה ניתן לעשות זאת בצורה שלא משפיעה על חווית המשתמש.

ישנם מקרי שימוש רבים להפיכת אתרים לאפליקציות. אחד מהם הוא שכאשר לחברה יש אפליקציה ואתר, הם יכולים לדחוף התראות מהאפליקציה לאתר שלה ולהיפך. בדרך זו, הם יכולים להגיע ללקוחות שלהם בשתי הפלטפורמות מבלי לדאוג לגרום להם להתקין אפליקציה אחרת במכשיר שלהם או לבקר שוב באתר האינטרנט שלהם.

React היא ספריית JavaScript שניתן להשתמש בה ליצירת ממשקי משתמש אינטראקטיביים. זה פרויקט בקוד פתוח, והוא נוצר על ידי פייסבוק. React פותחה כדי להיות דרך קלה והצהרתית לבנות ממשקי משתמש תוך שימוש בתקני האינטרנט העדכניים ביותר.

React היא לא מסגרת, אבל היא הפכה לאחת המסגרת הפופולרית ביותר לבניית אפליקציות עם JavaScript. React הוא רק אחד מהכלים הרבים שבהם אתה יכול להשתמש ליצירת קוד קצה עבור היישום שלך.

React שונה ממסגרות אחרות כי היא לא אומרת לך איך לעשות דברים; במקום זאת, React מציעה דרך לחשוב על בניית ממשקי משתמש ואיך רכיבים צריכים להיראות וכיצד הם צריכים להתנהג כשהם מקיימים אינטראקציה זה עם זה בדף.

הקדמה: מדוע כדאי להפוך את האתר שלך לאפליקציה?

כאשר אנשים גולשים באינטרנט, הם מחפשים מידע. הם רוצים למצוא את מה שהם צריכים כמה שיותר מהר. הם רוצים ליצור אינטראקציה עם התוכן ולגלות שקל לנווט.

אנשים מצפים מאתר אינטרנט להיות חנות אחת לכל הצרכים שלהם. עם אפליקציה, אתה יכול להציע את כל התכונות הללו במקום אחד. אתר אינטרנט זה כבר לא מספיק!

ישנן סיבות רבות מדוע עליך להפוך את האתר שלך לאפליקציה. אחת הסיבות החשובות ביותר היא שזה יעזור לך להגדיל את נראות המותג שלך. ישנם שני יתרונות עיקריים בהפיכת האתר שלך לאפליקציה. הראשון הוא שזה יקל על המשתמשים למצוא ולפתוח את האפליקציה שלך בטלפון שלהם. היתרון השני הוא שאתה יכול להשתמש בהתראות דחיפה כדי להגיע לאנשים שהורידו את האפליקציה אך לא השתמשו בה זמן מה כדי לעודד אותם לחזור ולהשתמש בה שוב.

האנטומיה של רכיב תגובה

מאמר זה עוסק בהפיכת אתר האינטרנט של החברה שלך לרספונסיבי על ידי הפיכתו לאפליקציה.

אתר רספונסיבי הוא אתר שמתאים אוטומטית למכשירים ומסכים שונים, כגון טלפונים ניידים, טאבלטים ומחשבים שולחניים. מאמר זה יעזור לך להבין את האנטומיה של רכיב רספונסיבי כדי ליצור אתר רספונסיבי משלך.

רכיב תגובה הוא פיסת תוכן שהמשתמש מקיים איתו אינטראקציה כדי לספק קלט למערכת. הוא משמש בדרך כלל בשדות טופס, אך ניתן להשתמש בו גם בהקשרים אחרים, כגון רשימת פריטים.

כמה דוגמאות למרכיבי תגובה הן:

– שדה קלט טקסט
בכדי לקרוא מידע על להפוך את האתר של החברה לאפליקציה נא להעיף מבט ב- webtoapp.co.il

– תיבת סימון

– כפתורי רדיו

– תפריט נפתח

– בקרת סליידר

– בוחר תאריכים

כבר שמעתם על השירות המדהים של החברה הגלובלית? WebToApp ??

הם יהפכו את האתר שלכם לאפליקציה, ירשמו אותה גם בגוגל וגם באפל, ידאגו לכם לכל הגרפיקות והאישורים שצריך ואפילו יתחזקו אותה באופן שוטף כדי שתעמוד בתנאים של מפעילי השירות ויבטיחו שהאפליקציה לא תרד מהחנויות בשל חוסר תחזוקה.

פיננסים
חן כהן

מה לשאול יועץ השקעות?

שאילת השאלות הנכונות יכולה לעזור לך להפיק את המרב מיועץ ההשקעות שלך. חשוב לשאול שאלות לגבי כישוריו, הניסיון, שכר הטרחה ושיקולים חשובים נוספים של היועץ

למאמר המלא »
פיננסים
חן כהן

מה המשמעות של פנסיה

מהי פנסיה? פנסיה היא סוג של תוכנית פרישה המספקת הכנסה קבועה לאנשים כאשר הם יוצאים לפנסיה. סכום הכסף שמקבל מישהו בתשלום הפנסיה החודשי שלו מבוסס

למאמר המלא »
דילוג לתוכן